1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'un Brezilyalıları iddialı
Rizespor'un Brezilyalıları iddialı

Rizespor'un Brezilyalıları iddialı

Rizespor'da Anderson'dan sonra yeni transfer edilen Rodriguez ve Riberio, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

A+A-

Anderson, Rodriguez ve Riberio, "Rize fırtınasını estireceğiz" dedi...
ANDERSON KEFİL
Rizespor'da Anderson'dan sonra yeni transfer edilen Rodriguez ve Riberio, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Geçen sezon attığı kritik gollerle takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Anderson, Rodriguez ve Riberio'yu tanıdığını ve takıma büyük güç katacaklarına inandığını belirterek, "Birlikte Rizespor'un zirve mücadelesi yapması için çalışacağız" dedi.
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Rodriguez, Rizespor'da başarılı olmasının büyük hedefleri yolunda önemli olduğunu dile getirerek, "Buradan daha büyük takımlara gitmemiz için yeteneklerimizi ve kalitemizi sergilememiz gerekiyor. Riberio ile birlikte Rizespor'da iyiişler yapacağız" dedi. Riberio ise Rizespor'a transfer olmalarında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başta Samet hocamız ve herkesin güvenine layık olmak için çalışacağız" dedi. (Dilek ASLAN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız