1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'un tek sıkıntısı sakatlar
Rizespor'un tek sıkıntısı sakatlar

Rizespor'un tek sıkıntısı sakatlar

Çaykur Rizespor’da yarın oynanacak olan zorlu Boluspor maçı öncesi cezalılar nedeniyle 2 eksik bulunuyor.

A+A-

Sarı kart cezalısı olan Koray ile Kartal maçının bitiş düdüğünden sonra rakip takımın oyuncusuyla tartışan ve kırmızı kart gören Mutlu, yarınki maçta oynayamayacak.

Yeşil-Mavili takımda sakat oyuncuların iyileşmesi ise teknik kadroyu ve yönetimi sevindirdi. Mersin maçında sağ ayak bilek bağı kopan Theo Weeks ile geçen haftaki çift kale maçta sakatlığı nükseden Evren iyileşti.

Bu iki oyuncu Boluspor maçında takımdaki yerini alacak. Ayrıca hafif sakatlığı bulunan Erkan’ın da iyi olduğu bildirildi.

Rizespor’da Koray’ın ve Mutlu’nun cezalı olmalarından dolayı takımda zorunlu değişiklikler olacak.

Ligin ilk yarısında orta alanda ikinci devrede ise defansın en gerisinde oynayan ve başarılı bir performans ortaya koyan Koray’ın yerine en geride Sezer, önünde de sakatlığı geçen Evren görev yapacak.

Mutlu’nun yerine ise Mehmet Yozgatlı oynayacak. Forvette de Mehmet Al ile Fredey Adu ikilisi görev yapacak.

Yeşil-mavili takımın teknik direktörü Ümit Kayıhan, futbolcularına cezalar nedeniyle iki önemli eksikleri bulunduğunu hatırlatarak, bu yüzden idmanlarda sakatlıklara karşı daha dikkatli olmaları konusunda kendilerini uyardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum