1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye çöp müjdesi
Rize'ye çöp müjdesi

Rize'ye çöp müjdesi

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize'nin çöp sorununu birkaç ay içerisinde kesin bir şekilde çözmeyi planladıklarını söyledi.

A+A-

Rize Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (RİSİAD) işadamları ile bir araya gelen Başkan Bakırcı, ilin sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.
Bakırcı, ilin çöplerinin İslampaşa Mahallesi'nde depolanmasının ne zaman bitirileceğine ilişkin bir soru üzerine, Trabzon ile Rize’nin çöp sorununu çözmek için başlatılan çalışmaların sürdüğünü söyledi. Trabzon'un Kutlular Beldesi'nde yapılan Çöp Depolama Tesis'lerinin bittiğini, ancak yolunda biraz sorun olduğunu ifade eden Bakırcı, "Bir de İyidere Aktarma İstasyonu ile ilgili bir problem var. Zannediyorum 1-2 ay içerisinde yol sorunu çözülür. Bu yol tamamlanır tamamlanmaz biz oraya çöp taşıyamaya başlayacağız. İyidere'deki depolama tesisi bitmese bile konteynırlarla çöpü Kutlular'a taşıyacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız