1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RÜ, 'Educaturk Eğitim Fuarı’nda
RÜ, 'Educaturk Eğitim Fuarı’nda

RÜ, 'Educaturk Eğitim Fuarı’nda

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Educaturk Eğitim Fuarı’nda Rize Üniversitesi Standı ilgi çekti.

A+A-

Fatih Sultan KAR
500 eğitim kurumunun katıldığı fuarda yer alan TC. Rize Üniversitesi standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

200 binin üzerinde ziyaretçi beklenen fuar, başta turizm olmak üzere tekstil, işletme, moda, enformasyon teknolojisi, satış-pazarlama, finans, basın-yayın ve mühendislik gibi alanlarda 4 bin pozisyon için yurt içi ve dışında iş imkanları sunuyor.

TC Rize Üniversitesi stadında görev yapan
TC Rize Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Gündoğdu ile Enformasyon Müdürü Mustafa Çakır, ziyaretçilere Rize Üniversitesi’nin geçmişi, hedefleri ve eğitim imkânlar ile ilgili bilgi veriyorlar. Ayrıca dağıttıkları broşür, tanıtıcı materyallerle üniversitelerinin ve Rize’nin tanıtımına katkı sağlıyorlar.

Fuarda ayrıca, gençler Ali Kırca’nın moderatörlüğünde Türkiye’nin önde gelen CEO’larıyla tanışma fırsatı bulacak. Fuar, 28 Şubat Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.
27612

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız