1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Saadet Partisi Ak Parti'yi eleştirdi
Saadet Partisi Ak Parti'yi eleştirdi

Saadet Partisi Ak Parti'yi eleştirdi

Seçim çalışmalarını Rize'de sürdüren Saadet Partisi adayı Metin Fazlıoğlu'nun hedefinde Ak Parti vardı. Saadet Partililer, esnaf ziyareti yaptı.

A+A-

Dilek ASLAN - Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayı Metin Fazlıoğlu, Genel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fazlıoğlu, Rize İl Başkanı Cemil Çolak, eski il başkanı Hasan uzun ve beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Merkez Atatürk caddesinde esnafı ziyaret ederek, destek istedi.
Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayı Fazlıoğlu, 22 Temmuz seçimlerinin Çanakkale Savaşı kadar önemli olduğunu söyleyerek, “Bunu milletimize anlatmak istiyoruz. Bu seçim, bugünkü gidişatın değiştirilmesi açısından önemli bir fırsattır. 23 Temmuz, bir kurtuluş, bir diriliş günü olacak” dedi.
 
Saadet Partisi'nin hızla yükselerek, iktidara koştuğunu ve partilerinin bugüne kadar savunduğu bütün fikirlerin, artık toplumun her kesimi tarafından dile getirildiğini ifade eden Fazlıoğlu, “Teslimiyetçi ve işbirlikçi zihniyetler dağılıp gidecek. AKP de aynı sürece girmiştir. Tarih boyunca işbirlikçi zihniyetlerin sonu ne olduysa, AKP zihniyetinin de sonu o olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum