1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Saadet Rize'de görücüye çıktı
Saadet Rize'de görücüye çıktı

Saadet Rize'de görücüye çıktı

Saadet Partisi'nin Rize Miletvekili adayları bugün düzenlenen gösteriyle seçmenlere tanıtıldı. SP adayları Ak Parti'yi eleştirdiler.

A+A-

Dilek ASLAN - Saadet Partisi Rize milletvekili Aday tanıtım toplantısı Anadolu Gençlik Derneği Salonunda yapıldı. Toplantıya SP eski il Başkanı Hasan Uzun, Kendirli Belde Belediye Başkanı Salih Uzun, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan SP Rize İl Başkanı Cemil Çolak, “Bütün partiler 22 Temmuz seçimleri öncesi hünerlerini ortaya koyuyor. Bizim partimizde insanlara hizmet eden kadrolar var. Bizim manevi liderimiz Erbakan hocamızdır. O bize bu yolda milli mücadeleyi öğretti. Refahyol İktidarında yaptıklarımız ortadadır. Çaya yüzde 118 zam verdik. Asgari ücretliye yüzde 115 zam verdik. İşçiye, memura, emekliye eşel mobil sistemini getirdik. Vatandaş 11 aylık kısa iktidarımızda bayram yaptı. 22 Temmuz’da yine geliyoruz. Vatandaşımızı yine bayram ettireceğiz” dedi.

SP Aday tanıtım toplantısında konuşan 1. sıra milletvekili adayı İktisatçı, ekonomist Metin Fazlıoğlu, “Saadet Partisi olarak bizler seçim öncesinde kişilere yönelik eleştiri yapmayacağız. İktidara yönelik, sisteme yönelik eleştiriler yapacağız. Duyumlara göre değil, belgelerle siyaset yapacağız. Türkiye’de artık sağ sol kavramları değişti. En sağdaki insan sol partiden, en soldaki aday sağ partilerden aday olabiliyor. Mevcut partilerin, biz hariç birbirlerinden farkı yoktur. SP’ye oy vererek sömürüye, köleleştirmeye hayır diyeceğiz. Saadet Partisi haksız zam yapmaz, ülkemizdeki bölücü terörü ancak SP önler. Yaşanabilir bir Rize için, yaşanabilir Türkiye kurmaya hazırız” dedi.

SP 2. sıra adayı Gazeteci Nazım Bayraktar ise yaptığı konuşmada, “Bu seçimlerin Saadete ve kurtuluşa vesile olmasını dilerim. Bu seçim, bundan önceki seçimlerden daha önemlidir. Hatta Çanakkale Savaşlarından da daha önemlidir. Bu seçim haçlı zihniyetine karşı bir direniş hareketidir” dedi.
SP Rize 3. sıra adayı Avukat Fatih Temizkan ise AKP Hükümeti döneminde yabancılara mülk satışı kanunu çıkartıldığını ifade ederek, “AKP Hükümeti 2002 yılından bu yana AB’nin baskılarıyla ülkenin menfaatleri olup olmadığı birçok yasalar çıkarttı. Medeni Kanunu, Ceza Kanunu gibi. Bunların hiç biri toplumumuzun yapısına uygun olmadığını görmekteyiz. Bu hükümet döneminde çıkartılan yasa ile yabancılara toprak satışı serbestleşti. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yoğun bir şekilde İsrailliler toprak alımına başlayınca bu kanunu Danıştay iptal etti” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum