1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sabrettiniz, havaalanı Pazar'a küt diye oturdu!
Sabrettiniz, havaalanı Pazar'a küt diye oturdu!

Sabrettiniz, havaalanı Pazar'a küt diye oturdu!

AK Parti Pazar İlçe Danışma toplantısına katılan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar,bölgeyle ilgili gündemdeki bir çok konuda ilginç açıklamalar yaptı

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
PAZAR53 - AK Parti Pazar İlçe Danışma toplantısına katılan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar; havaalanından, Ardeşen – Pazar Milletvekili tartışmasına, Pazar’daki yatırımlara diğer ilçelerin itirazlarından, kendisiyle ilgili yapılan polemiklere kadar birçok konuda ilginç açıklamalarda bulundu.

akpazar9.jpg

Nusret Bayraktar, kendisinin bir ilçenin değil Rize’nin milletvekili olduğunu anlatarak, ilçeler arasında yaşanan tartışmaların yersiz olduğunu ve böyle küçük işlerden dolayı büyük işlerin kaçabileceğini söyledi.

Pazar’ın sabrederek havaalanına kavuştuğunu söyleyen Bayraktar, “Milletvekilimiz yok diyorsunuz, olsa bundan daha çok hizmet alamayacaktınız.” ifadelerini kullanırken, “Sabrettiniz, beklediniz, samimi çalıştınız; havaalanı küt diye Pazar’a oturdu” dedi.

akpazar11nusretbayraktar.jpg

İşte Bayraktar’ın Pazar’daki o konuşmasından satırbaşları: 

“PAZAR – ARDEŞEN MİLLETVEKİLİ POLEMİĞİ”

"Pazar’da milletvekili yok, Ardeşen’den milletvekili var. Bunu söyleyenler aslında yanılıyor, yanlış yapıyorlar. O zaman Rize’nin 12 ilçesi var, 12’sinden birden milletvekili olabilir mi? Bakın şu anda Rize’den başbakanımız vardı gitti. Başbakanımız yok. Cumhurbaşkanı oldu. Bakanımız vardı o da gitti. Milletvekili olarak kaldı. E hizmet duracak mı? Rize gibi küçücük bir yerde, 'yok efendim hastanemiz Ardeşen’e gitti' Ardeşen’e gidiyoruz, ‘hastanemiz Pazar’a gitti’ yıllarca bunu tartıştık. Ne kadar yanlış. Enerjimizi böyle şeylerle uluorta, aramıza fitne ve fesat girerek harcattırıyorlar. Bu tip oyunlara pirim vermeyin. Ve biz bunları izah ede ede bir hal olduk. Milletvekiliniz yok ama milletvekiliniz olsa bundan daha çok bir şey alamayacaktınız ki. Ben açık ve net bir şey söyleyeyim bunu söylerken milletvekiliniz olmasın demiyorum. Ben kimin milletvekiliyim? Hasan Karal Kimin milletvekili? Hayati Yazıcı kimin milletvekili? Recep Tayyip Erdoğan kimin başbakanıydı, şimdi kimin cumhurbaşkanı? Böyle bir ayrım yapmayın ne olur. Biz zorlanıyoruz."

akpazar2.jpg

“HAVAALANI KÜT DİYE PAZAR’A OTURDU”

“Basit işlerle uğraşırken çok büyük şeyleri kaçırıyoruz. Biz buna fırsat vermediğimiz için havaalanını buraya getirebildik. Biz aynı dedikodular içinde şöyle veya böyle olsun deseydik bilesiniz ki sayın başbakanımız da ‘Siz kendi aranızda birlik beraberliği sağlayamadınız’ derdi. Yok, havaalanı merkezde mi olacak, doğuda mı olacak, batıda mı? Rize Artvin havaalanı olacak, nerede olursa oldun dedik biz. Ama sabrettiniz, beklediniz, samimi çalıştınız; küt diye Pazar’a oturdu hayırlısıyla. Yıllarca bununla ilgili nasıl mücadele verdiğimizi biliyorsunuz. Sabredin merak etmeyin.”

akpazar6.jpg

“PAZAR53 BENİ ELEŞTİRDİ”

“Şimdi başladılar; ‘Pazar, falan yerin mahallesi mi oldu? Pazar’a yapılan yatırımları anlatmak mümkün değil. Pazar53 haberde okudum. Beni eleştirdi. Ve güzel eleştirdi haklı olarak. Dedi ki Nusret Bayraktar’ın olası bir sıkıntısı var; yaptıklarını anlatmıyor. İstanbul’daki büyük siyasi pozisyonlar arasında bu tip böyle polemiklere girmediği için millet bunu yanlış anlıyor diyor; doğru. Burada büyük projeler var. Fakülte... Pazar’a, Ardeşen’e, Fındıklı’ya fakülte gelir miydi? Ama biz başbakanımızın huyunu suyunu bildiğimiz için yeri ve zamanı geleceğini biliyorduk. O günden beri altyapısını yaptık, geldi. Havaalanı da aynı şey. Yayla yolları, kayak tesisleri aynı şey. Burada İmam Hatip Liseleri, diğer projeler aynı şey. Ve bakın şu anda farklı projeler var; ben onların detayına şu anda girmiyorum.”

akpazar4.jpg

“PAZAR’A PARA GELDİ BİZE GELMEDİ!”

“İl Özel İdaresinden en büyük parayı Pazar aldı, diğer ilçeler kıyamet koparıyorlar. Ben onlara diyorum ki bakın buralarda da başka bir hizmet olduğunda başkaları kıyamet koparmaması için hangi ilçeye hangi köye, beldeye ne yardım gelirse sadece teşekkür edin. Sıra bize de gelir diye şükredin. Samimiyseniz de tebrik edin. Ona geldi bana gelmedi. 350 tane köy var. Aynı anda 350 tane köye aynı anda 12 ilçeye aynı para gelmez.” 

akpazar10.jpg

Divan başkanlığını Özen Kantoğlu'nun yaptığı ve ilçe başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen AK Parti Pazar İlçe Danışma Toplantısına Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve yönetim kurulu üyeleri ile Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve partililer katıldı. (Kaynak: pazar53.com)

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU:

akpazar7.jpg

akpazar1.jpg

galeri.gif

akpazar8.jpg

akpazar5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum