1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SAĞANAK YAĞIŞ HEMŞİN YOLUNU KAPATTI
SAĞANAK YAĞIŞ HEMŞİN YOLUNU KAPATTI

SAĞANAK YAĞIŞ HEMŞİN YOLUNU KAPATTI

Gece başlayıp halen devam eden sağanak yağış sonucu Rize ve ilçelerinde heyelanlar meydana geldi. Pazar Hemşin yolu ulaşıma kapandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize’de geçtiğimiz geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış küçük çaplı heyelanlara neden oldu.

Rize’de il genelinde akşam saatlerinde başlayarak bugün sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren yağışlar sonucu küçük çaplı heyelanlar meydana geldi.

Pazar Hemşin yolu heyelan sonucu yaklaşık 2 saat ulaşıma kapalı kaldı.

heyelan1.20141101115111.jpg

Edinilen bilgiye göre meydana gelen küçük çaplı heyelanlar sonucu; Çayeli İlçesi Karaağaç, Latifli, Musadağı ve Kestanelik Köy yolları kapandı. Fındıklı İlçesi’nde Avcılar, Güneysu İlçesi’nde Yukarı İslahiye ve Rize Merkez’e bağlı Pazarköy yolları heyelanlar sonucu ulaşıma kapandı.

hemsin.20141101133343.jpg

İl Özel İdaresi ekipleri Güneysu Yukarı İslahiye, Merkez Pazarköy ve Hemşin İlçesi yollarında meydana gelen heyelanları temizleyerek yolları araç ulaşımına açtılar. Çayeli ve Fındıklı İlçelerindeki yol temizleme çalışmaları ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız