1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sağbaş'tan Pazar'a ikinci okul
Sağbaş'tan Pazar'a ikinci okul

Sağbaş'tan Pazar'a ikinci okul

Pazar'da babasının adına Anadolu Lisesi yaptıran hayırsever işadamı Yılmaz Sağbaş, şimdi de annesinin adına anaokulu yaptıracak.

A+A-

Hayırsever işadamı Yılmaz Sağbaş, Pazar ilçesinde yaptıracağı anaokulu çalışmaları dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'i makamında ziyaret etti ve Kirazlık mevkinde yapılması planlanan okulla ilgili bilgi aldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, Rize'de 10 anaokuluna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, ''Hayırsever iş adamlarımızın desteği ile bu ihtiyacı gidermeye çalışıyoruz. Pazar ilçesinde yapmayı planladığımız anaokulu 3, 4 ve 5 yaş grubuna hizmet verecek. Yapılacak bu çalışma ile Rize'de okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak istiyoruz'' dedi.

33580

Sağbaş ise daha önce babası Necati Sağbaş adına Anadolu Lisesi yaptırdığını ifade ederek, "Şimdi de annem Emine Sağbaş adına anaokulu yaptırmak için çalışmalara başladık. Rize için üzerimize düşen görevi yerine getirme gayretindeyiz. Elimizden gelen imkanları eğitimin hizmetine sunmak bizleri mutlu eder. İnşallah en kısa sürede yapımıza başlayıp tamamlayarak çocuklarımızın eğitimine sunarız.'' dedi.

Anaokulunun gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pazar Sağlık ocağı yanındaki arazide temelinin atılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum