1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Samet gitti, geri dönen dönene!
Samet gitti, geri dönen dönene!

Samet gitti, geri dönen dönene!

Rizespor‘da daha önce teknik direktör Samet Aybaba’nın takımdan gönderdiği Kolombiyalı oyuncu Vıctoria, Aybaba’nın istifasının ardından geri döndü.

A+A-

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada Kolombiyalı tecrübeli oyuncu Victoria’nın takıma geri döndüğünü açıkladı. Ferah, “Sezon başında takımdan ayrılan Victoria yeniden kadr4omuz katıldı. Altan’ın da takıma dahil olmasıyla güçlendik. Yeni hocamızla da anlaşınca kısa sürede toparlanıp ligde çıkışa gececeğiz” diye konuştu. Bilindiği üzere Samet Aybaba göreve gelmesinin ardından Altan ve Victoria’ yı takımdan göndermişti. Aybaba’nın istifası üzerine her iki futbolcuda geri döndü.
FAHRİ DE GÜNDEMDE

Bu arada Beşiktaşa verilen Fahri Tantan ile görüşme yapıldığı ve Fahri'nin anlaşma sağlanırsade Rizespor kadrosuna dahil edilebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum