1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sarıgül'e Rize'den destek yok
Sarıgül'e Rize'den destek yok

Sarıgül'e Rize'den destek yok

CHP Rİze İl Başkanı Saltuk Deniz, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün demeç ve davranışlarının kabul edilir şeyler olmadığını söyledi.

A+A-

22 Temmuz seçimlerinin ardından CHP’de Genel Başkan Deniz Baykal’a karşı söylemlerini ağırlaştırarak Türkiye turlarına çıkan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün dün Trabzon ve Rize’de yaptığı şov basında geniş yankı buldu.

Genel Başkan Baykal için “Hem Hak’tan hem halktan kopuk” ifadeleriyle “Boş teneke” tanımlaması yapan Sarıgül’ün açıklamalarının ciddiye alınacak şeyler olmadığını söyleyen CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, “Sarıgül’ün şu an ne yaptığını anlamak çok zor. Aday değil. Kalkıp bu anlamda Rize İl Teşkilatı olarak bir açıklama yapma gereği de görmüyoruz aslında. Konuşmalarının muhatabı direkt olarak Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal’dır. Ancak söylenenleri de tasvip etmek mümkün değil. Bu söylemlerle bir şey elde edemez. Aksine çok şey kaybeder. Genel Başkanla ilgili söylemlerini kabul etmek mümkün değil. Bence Genel Başkanla ilgili eleştirel açıklamalar yapana kadar kendisinin Genel Başkan olduğunda yapacakları ile ilgili düşüncelerini açıklasın. Varsa parti politikaları ile ilgili yapacağı değişiklikleri anlatsın Parti politikaları ile ilgili farklı düşünceleri varsa onları anlatsın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız