1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 'Şehir suyu, hazır sudan sağlıklı!'
'Şehir suyu, hazır sudan sağlıklı!'

'Şehir suyu, hazır sudan sağlıklı!'

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, İshal salgını sonrası tartışmanın odağı olan şehir suyunun, hazır sulardan daha sağlıklı olduğunu savundu.

A+A-

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşen Belediyesinin ilçeye verdiği suyun, hazır sulardan kaliteli, temiz ve sağlıklı olduğunu söyledi.

Sinan, kamuoyunda bazı çevreler tarafından ilçe içme suyu ile ilgili spekülasyonlar yapıldığını belirtti.

Yapılan spekülasyonların yersiz olduğunu ifade eden Sinan, yerel seçim öncesi yapılan spekülasyonların, belediyenin çalışmalarını yıpratmak amacını taşıdığını savundu.

Kamuoyunu olumsuzluğa yönlendirmenin kolay olduğunu kaydeden Sinan, ''Fakat bu olumsuzluğu düzeltmek için yoğun bir gayret gerekmektedir. Ardeşen'in suyu üzerinde spekülasyon yapan her kimse, bunun vebalini ve hesabını kamuoyu önünde ve Allah huzurunda verecektir. Fırtına Vadisi su havzasından keson kuyularla elde edilen şehir şebeke suyunun, satılan şişe sularından daha kaliteli ve tadının daha güzel olduğunu iddia ediyoruz. Tekrarlıyorum, Ardeşen Belediyesinin verdiği su, hazır sulardan kaliteli, temiz ve sağlıklıdır.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum