1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sel ve heyelan Rize'yi vurdu
Sel ve heyelan Rize'yi vurdu

Sel ve heyelan Rize'yi vurdu

Rize İkizdere Deresi'nin taşması sonucu meydana gelen heyelanlar nedeniyle İyidere-İkizdere kara yolu, 4 ayrı noktadan ulaşıma kapandı.

A+A-

Alınan bilgiye göre, dün gece ilçede etkili olan sağanak yağış sonucu İkizdere Deresi taştı. Yer yer kara yolu seviyesine çıkan dere, kara yolunda tahribata neden olurken, yolun üst kısımlarında meydana gelen heyelan ulaşımı aksattı.
İyidere-İkizdere kara yolunun 4 ayrı noktadan kapanması sonucu, çok sayıda araç, dün geceden itibaren yolun her iki tarafında bekliyor.

Bu arada, enerji ve iletişim hatlarının hasar görmesi nedeniyle İkizdere ilçe genelinde elektrik ve telefon bağlantısının kesildiği bildirildi.

Karayolları ekipleri, hasar gören mevkilerde onarım çalışması başlattı.

Öte yandan, İkizdere ilçesinden Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girmek için yola çıkan vatandaşlar ulaşıma kapalı olan kara yolundan yaya olarak geçmek zorunda kaldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum