1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Selena'nın 'Burak Öğretmen'i
Selena'nın 'Burak Öğretmen'i

Selena'nın 'Burak Öğretmen'i

Selena dizisinde Burak Öğretmen rolüyle gündem yapan Rizeli Gökhan Keser, 16 yıl sonra geldiği memleketinde ilgi odağı oldu...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Aslen Rize Pazarlı olan, Selena dizisinin Burak Öğretmeni Gökhan Keser, tam 16 yıl sonra memleketine geldi. Ailesinin İzmir'e yerleşmesi nedeniyle en son 6 yaşındayken Pazar'a geldiğini söyleyen Keser, “Bir program için geldiğim Trabzon'dan, memleketim Pazar'a uğramadan dönemedim. Uzun yıllar oldu. Pazar'ı özlemişim.” diye konuştu.

Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de ilgiyle izledikleri televizyon dizisi Selena'da yine Rize Hemşinli olan Sinem Kobal ile birlikte rol alan 22 yaşındaki sanatçı Gökhan Keser, dizinin yeni bölümlerinin yakında çekilmeye başlayacağını müjdeleyerek, “Dizinin büyük bir hayran kitlesi oluştu. Bir süredir ara verilen Selena yeni bölümleriyle yakında start alacak.” dedi.

2 Rizelinin aynı dizide başrolleri paylaşmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Keser, “Rize'ye gelirken Sinem de memlekete selamlarını yolladı. Selena'nın selamlarını getirdim. İnşallah bundan sonra sık sık memleketimize geleceğiz. Süre kısıtlı olduğu için amcamların kısa süreli konuğu oldum. Bizim kökenimiz Çamlıhemşin ilçesi Kale Köyü. Bir sonraki gelişimde inşallah Çamlıhemşin, Zilkale, Kale köylerini de ziyaret edecek, Ayder'e çıkacağım.” şeklinde konuştu.

Pazar'da her kesimden insanın ilgi odağı olan Gökhan Keser, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, küçük izleyicilerine de imza dağıttı.
Keser, ayrıca pop tarzı ilk müzik albümünün de Ekim ayında çıkacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum