1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sendikadan Fındıklı'da dayanışma programı
Sendikadan Fındıklı'da dayanışma programı

Sendikadan Fındıklı'da dayanışma programı

Türk Eğitim-Sen Fındıklı İlçe Temsilciliği, üyeleri ve aileleriyle birlikte, “birlik beraberlik ve dayanışma programı” düzenlendi. 

A+A-

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu, Şube başkan yardımcıları Yekta Serdar Cebecioğlu ve Muhittin Esin’in de teşrif ettiği programda üyelerle fikir alış verişinde bulunuldu. 

send1-007.jpg

Fındıklı İlçe Temsilcisi Alpaslan Çoban, Türk Eğitim-Sen Fındıklı Temsilciliği olarak, eğitim çalışanlarıyla her konuda fikir alışverişinde bulunulduğunu, eğitim çalışanlarının her türlü sorunlarıyla karşılıksız ilgilenildiğini ve eğitim çalışanlarına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

send2-007.jpg

Alpaslan Çoban, “Fındıklı Temsilciliği olarak, her geçen gün büyümekte olan Türk eğitim-sen camiasının bir parçası olmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu onurlu duruşumuz ve azmimiz sonucunda hedeflerimize ulaşacağımızdan kuşkumuz yoktur.” diyerek sözlerini tamamladı.

send3-005.jpg

Program, davetlilerin çalışmalarla ilgili iyi dilek ve temennileriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum