1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Senem'e yeniden arama başlatıldı
Senem'e yeniden arama başlatıldı

Senem'e yeniden arama başlatıldı

Fındıklı'da dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisi Senem Kasap'ın bulunması için arama çalışmalarına yeniden başlandı.

A+A-

Genç kızın amcası Mustafa Kasap, ilçede 26 Ocak akşamı iskelede arkadaşları ile bulunduğu sırada dalganın çarpması sonucu denize düşerek kaybolan yeğeninin bulunması amacıyla günlerce süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamadığını hatırlattı.

Ailenin isteği ile arama çalışmalarına yeniden başladıklarını anlatan Kasap, “Denizde kaybolan cesedin hava sıcaklığının artmaya başlamasıyla su yüzeyine çıkabileceğini öğrendik. Bu nedenle bölgede balıkçı tekneleri ile arama çalışması başlatıldı. Türk tarafında 2, Gürcistan tarafında da 2 balıkçı teknesi ile su yüzeyinde tarama çalışması yapılıyor” dedi.

Öte yandan genç kızın ailesinin Derepazarı ilçesinde kalmaya devam ettiği, olaydan daha fazla etkilenmemeleri için arama çalışmalarını akrabalarının izlediği öğrenildi.

Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda, 26 Ocakta, arkadaşlarıyla birlikte yürürken aniden gelen büyük dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap'ın bulunması için başlatılan çalışmalara 8 Şubatta son verilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum