1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Sergen Rizespor yolunda mı?
Sergen Rizespor yolunda mı?

Sergen Rizespor yolunda mı?

Geçen yıl Lig B’de ter döken Türk futbolunun süper solağı Sergen'i Ankaragücü ile birlikte Rizespor'un da istediği belirtildi.

A+A-

Geçen sezon Lig B’de ter döken Türk futbolunun süper solağını Ankaragücü ve Çaykur Rizespor istiyor. Ancak onun gönlü, yetiştiği kulüp olan Beşiktaş’a geri dönmekten yana.

HALEN devam ettiği futbolculuk kariyerinde sırasıyla Beşiktaş, İstanbulspor, F.Bahçe, Trabzon ve G.Saray gibi takımların formasını giyen, son olarak da Etimesgut Şekerspor’da oynayan Sergen Yalçın, Başkent ekibinden de ayrıldı. Türk futbolunun ve Milli Takım’ın süper solağı, dün Şekerspor Başkanı Hıdır Demir ile görüşerek, bonservisini aldı.

Evi reddetti

Bu sezon mücadele ettiği Lig B’de takımına büyük katkı sağlayan ve attığı frikik golleri ile dikkat çeken yıldız oyuncu, Başkan Demir’le görüşmesinde şunları söyledi:

"İkinci Lig’de moral, motivasyon ve kondüsyon depoladım. Şimdi yeniden Süper Lig’de oynamak için çok hırslıyım. Kimler futbol oynuyor, gördükçe üzülüyorum. Bu nedenle gelecek sezon Süper Lig’de anlaşacağım bir takımda zirveye koşmak istiyorum. Bu nedenle bana bir sezon için önerdiğiniz 2 dükkan ve 2 evi istemiyorum. Bu saatten sonra bunlarla uğraşacak halim yok. Ben sadece futbol oynamak istiyorum." Bunun üzerine yeşil beyazlı kulüp ile ipleri koparan Sergen Yalçın için ilk olarak Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ve Çaykur Rizespor Başkanı Hakan Kalkavan’ın, teknik direktörlerinin de isteği ile devreye girdikleri öğrenildi. Süper Lig kulüplerinden gelecek transfer tekliflerini değerlendireceğini ifade eden tecrübeli futbolcu, gönlünde yatanın ise yeniden Beşiktaş’a dönmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Sağlam’la kolay olur

"Avrupa’da 40 yaşında futbol oynuyorlar. Ben de aradan geçen sürede Türkiye Süper Ligi’ne çok tempolu hazırlandım. Hangi takıma gidersem gideyim, zafere taşıyacağımı düşünüyorum. İkinci Lig beni oldukça hırslandırdı. Artık özgürüm. Ben tabii ki, Beşiktaş’ta oynamak isterim ama yönetim çağırırsa giderim. Ertuğrul Sağlam gibi başarılı bir teknik adam ile oynamak kolay olur."

Parayı değil futbolu seçti

ETİMESGUT Şekerspor Başkanı Hıdır Demir, Sergen ile bir yıl daha çalışmak istediklerini belirterek, "Kendisine her türlü parayı önerdik kabul etmedi ve bize para değil, futbol oynamak istediğini söyledi. Sergen’i çok sevdiğim için bonservisini bedavaya verdim. Böylesi oyuncular 100 yılda bir gelir. 100’üncü yılda CD’sini izleyin Sergen’in büyüklüğünü görün" dedi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum