1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sessizdere de derin deşarj sistemine bağlanıyor
Sessizdere de derin deşarj sistemine bağlanıyor

Sessizdere de derin deşarj sistemine bağlanıyor

Pazar Sessizdere Köyü, İller Bankası destekli proje ile kanalizasyon sisteminin yüzde 90'ını bitirdi. Sistem belediyenin derin deşarj sistemine bağlanacak.

A+A-

Rize İl Özel İdaresi tarafından projelendirilen ve İller Bankası ödeneğiyle yapımı devam eden Pazar Sessizdere (Papilat) köyü Kanalizasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. Yüzde 90’lık imalatın tamamlandığı projenin kısa sürede hizmete girmesi hedefleniyor.

Çalışmaları yerinde görmek üzere köyde incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Üyesi Leyla Veyisoğlu, köy muhtarı Metin Karahan ve müteahhit Abdurrahman Mert’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

sessizdere1.jpg

Muhtar Karahan, 3 ay önce köyün kanalizasyon sisteminin İller Bankası ödeneği ile ihale edilerek projenin başladığını ve yüzde 90’lık kısmının da sona erdiğini söyledi. Karahan, kısa sürede projenin tamamlanarak hizmete gireceğini umut ettiklerini ifade etti.

Sistemin tamamen modern ve örnek çevreci bir anlayışla hayata geçirildiğini belirten İl Genel Meclisi Üyesi Leyla Veyisoğlu da atıkların Pazar Belediyesi derin deşarj ünitesine bağlanacağını ve çevreye hiçbir zarar vermeyeceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum