1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sevginin tarifi yok, vücut dili var!
Sevginin tarifi yok, vücut dili var!

Sevginin tarifi yok, vücut dili var!

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in, okul ziyaretleri kapsamında gittiği Seslikaya Ziya Okutan Ortaokulunda, Down Sendromlu öğrenci ile karşılaşma anında fotoğraf karelerine yansıyan bu görüntü, Sevginin tarifi yok, vücut dili var’ dedirtti.

A+A-

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in, okul ziyaretleri kapsamında gittiği Seslikaya Ziya Okutan Ortaokulunda, Down Sendromlu öğrenci ile karşılaşma anında fotoğraf karelerine yansıyan bu görüntü, ‘Sevginin tarifi yok, vücut dili var’ dedirtti.

gltkn4.jpg
 
Rize’nin Ardeşen ilçesinde bir belediye başkanı ve Down Sendromlu öğrencinin, okul bahçesinde fotoğraf karelerine yansıyan görüntüsü sosyal medyada rekor paylaşım aldı.

down1.jpg

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Köprüköy İlkokulu, Seslikaya Ziya Okutan İlk ve Ortaokulunda bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Gültekin’in Seslikaya Ziya Okutan Ortaokulunu ziyaretinde, Down Sendromlu 13 yaşındaki 6. Sınıf öğrencisi Deniz Dedecan’ın kucak açıp koşarak başkana sarıldığı anlar fotoğraf karelerine böyle yansıdı.

down2.jpg

Ardeşen Belediyesi Özel Kalem Müdürü Salih Navdar’ın an be an fotoğrafladığı kareler adeta, ‘Sevginin tarifi yok, vücut dili var’ dedirtti.

gltkn3.jpg

Başkan Gültekin ziyaretlerle ilgili, “Güzel ilçemizde eğitim öğretim veren okullarımıza periyodik aralıklarla yaptığımız ziyaretlerimiz sürmekte. Belediye olarak İlçemizde okuryazarlık seferberliğine destek olma mahiyetinde gerek kırtasiye gerekse sportif malzeme desteğimizi her yıl sürmekteyiz. Bu manada 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması vesilesiyle Belediye Meclis Üyelerimle birlikte Köprüköy İlkokulu, Seslikaya Ziya Okutan İlk ve Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Güzel anlarımız oldu. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

gltkn2.jpg

gltkn1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum