1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Sevindi, karnesini eline alamadı!
Sevindi, karnesini eline alamadı!

Sevindi, karnesini eline alamadı!

Bugün karne dağıtıldı. Kimi sevindi kimi üzüldü. Ancak biri var ki notlarına çok sevinmesine rağmen karneyi eline bile alamadı. Not için üzülmeye değmez işte!

A+A-

Eskişehir'de, doğuştan elleri ve ayakları olmamasına rağmen okuma azmiyle herkesi şaşırtan 14 yaşındaki Ayşegül Yücel karnesini, çenesiyle omzunun arasına sıkıştırarak aldı.
Yarbay Mehmet Yaşar Gülle İlköğretim Okulu 7-A sınıfında eğitim gören Ayşegül Yücel, akranları gibi hareket edemese de, derslerinde çok başarılı olduğunu bir kez daha ispatladı. Ayşegül'e karnesini veren sınıf öğretmeni Erdinç Baca, Ayşegül'ün başarılı bir öğrenci olduğunu kaydetti. Öğretmenlerine teşekkür eden Ayşegül, doktor olmak istediğini söyledi.
Protez el ve ayak için hayırseverlerden destek bekleyen Ayşegül Yücel'in en büyük destekçisi, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum