1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şevki Hoca, Yılmaz'a çekil dedi!
Şevki Hoca, Yılmaz'a çekil dedi!

Şevki Hoca, Yılmaz'a çekil dedi!

Şevki Yılmaz, Rize'de katıldığı canlı TV yayınında, Mesut Yılmaz'a seslenerek; "Rizeli son seçimde sana yüzde 45 oy verdi. Borcu kalmadı!" dedi.

A+A-

"Artık, siyaseti bırak!"
Memleketi Rize ‘de yerel bir televizyon kanalında canlı yayın programına katılan kapatılan Refah Partisinin Rize eski Milletvekili ve Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, hemşerisi Bağımsız Rize milletvekili adayı, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’a adaylıktan çekilmesi çağrısında bulundu. Şevki Yılmaz, “Rizeli mesut Yılmaz’ı seviyorsa onu bu zulme itmemelidir. Fatih Terim bugün futbola dönüyorum dese 3. lig takımında bile yer bulamaz. Ama teknik direktörlük yapacağım dese en iyi kulüpte yer bulur. Mesut Yılmaz ve onun yaşındakiler artık siyaseti bıraksın. Rizelinin bana olan sevgisini ben Cumhurbaşkanlığına değişmem. Mesut beye bir kardeş tavsiyesi; bu maceradan vazgeçsin. Futbolculuğu bıraksın teknik direktörlüğe dönsün. Ne güzel Almanya’da gençleri eğitiyor" dedi.
"Rizelinin sana borcu kalmadı"
Mesut Yılmaz'ın aklanmadan Rize 'ye geldiğini ifade eden Şevki Yılmaz "Bir kere aklanmadan gelmiş Rize’ye. Halen daha o iddialar insanların kalbinde kuşku bırakmış. Karadeniz yolu ile övünüyorsun. Şu mavi akımdan değil Karadeniz yolu dünyanın yolları biter. Sen arabayı yanlış sürdün. Seni bu halk 3 Kasım’da direksiyondan aldı. Ama buna rağmen ülke genelinde yüzde 4 oranında oy almışken Rizeli sana yüzde 45 oy verdi. Rizeli sana borcunu ödedi. Başbakanlık yapmış Mesut Yılmaz’ın TBMM’de boş bir sırada oturması beni üzer. Orada kime faydan olacak. Attan inip eşeğe binmenin Mesut Yılmaz ‘a bir faydası olmaz. Rizeliyi kandırmadan öte bir şey yapmıyor. Rizeli her seçimde ona fazlasıyla destek oldu. Bu seçimde Rizeliyi üzmesin. Kendisine ve Rizeliye yapacağı iyilik bağımsız adaylıktan vazgeçmesidir. Yılmaz, Hemşehricilik diye bir at gözlüğü satıyor. Rize’nin evladı sadece Mesut Yılmaz mıdır? Ben bu Rize evladı değil miyim? Kimse oyunu bir fotoğrafla, bir döner ekmekle vermesin. Bu sözlerim de Yılmaz’ın kulağına küpe olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum