1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şevki Yılmaz'dan Rize sinyali!
Şevki Yılmaz'dan Rize sinyali!

Şevki Yılmaz'dan Rize sinyali!

Kapatılan RP'nin eski Rize Belediye Başkanı ve Milletvekili Şevki Yılmaz halktan talep gelmesi halinde aday olacağını söyledi.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Kapatılan Refah Partisi'nden eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, iktidarın dalkavuklar ve etrafta dolaşan aç kurt ve tilkilerin saldırı çemberi altında olduğunu ileri sürerek, halktan talep gelmesi halinde Rize'den milletvekili adayı olacağını söyledi.
Hakkındaki kararlar nedeniyle uzun süre yurtdışında kalan ve cezalarının düşmesi sonucu yeniden yurda dönen Şevki Yılmaz, yerel Kaçkar TV'de konuştu ve hiçbir zaman siyasetin dışında olmayacağını belirtti. Yılmaz, ''Çünkü siyaset aileyi, toplumu, devleti yönetim biçimidir. Bundan insanlar azade olursa, siyasetten soğuk olursa, meydanı hırsızlar, hortumcular kaplar. Ben geleceğim için herhangi bir kulis geçmişte de yapmadım şimdi de yapmam. İnşallah ölene kadar da yapmayacağım. Bu bir arz talep hadisesidir. Toplumun arzuları istikametinde tecelli edecek bir husustur. Halkımız bize kırmızı kart göstermedi. Birileri tarafından zorla şike yoluyla kırmızı kart gösterilerek politika dışı bırakıldım'' dedi.
Yılmaz, Türkiye'de büyük bir muhalefet boşluğu oluştuğunu belirterek şöyle dedi:
''Bugünki iktidarın en büyük sıkıntısı kendilerini uyaracak, yanlışlarını düzeltecek, ikaz edecek ve her siyasi parti için olağan olan dalkavuk ve etrafta dolaşan aç kurt ve tilkilerin saldırı çemberi altında gördüğüm bu iktidarı uyaracak ciddi, yapıcı, halkın güveneceği bir alternatif maalesef Türkiye'de oluşmamıştır. Türkiye'nin en büyük şansızlığı budur. Bunda da muhalefet partilerinin geçmişteki sabıkaları büyük etkendir. Çünkü halkımız her geçen gün daha da uyanmaktadır. Siyasi partilerin söylem ve nutuklarına inanmamaktadır.''
Şevki Yılmaz, yeniden Rize'den milletvekili olmayı düşündüğünü de belirterek, ''Bir boşluk hissedersek, gerçekten de aday tespitlerinde yeniden yanlışları görürsek, tilki ve kurtların yeniden kuzu postuna büründüğünü görürsek, o zaman halktan böyle bir talep gelirse ki asla ben talip olmam, olmayacağım. Benim ahlakım buna müsait değil. Elbette ki Rize'nin dışında bir yerde milletvekilliğini düşünmüyorum. Rize'yi ben asla unutamam. En dar zamanımda yanımda olmuştur. Rizeli ile kaynaşmışımdır. Rize'de hizmete başladık, Rize'de iken yasaklandık. Rize'ye bu vefasızlığı yapmam'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum