1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ŞİFA VEREN ELE VEFA GÖSTERDİLER
ŞİFA VEREN ELE VEFA GÖSTERDİLER

ŞİFA VEREN ELE VEFA GÖSTERDİLER

Rize'deki hastanelerde tedavi olan iki hasta şifa bulduğu elleri evlerinde ziyaret etti.

A+A-

Konu hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, "İlimizde ahde vefanın çok güzel bir örneği olarak doktorların sayesinde sağlıklarına kavuşmuş duyarlı hastalarımız kendilerine şifa veren ellere saygı ve sevgilerini bir kez daha göstermek için bizzat hekimlerimizi evlerinde ziyaret ederek en içten duygularla onları selamlayıp, teşekkürlerini ilettiler” dedi.

vefa1.20150323125327.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Doç.Dr. Şahin Bozok tarafından açık kalp ameliyatı yaptığı hastası Mehmet Turgut ile Rize Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Erkul tarafından ameliyat edilen Cevahir Gürsoy  tedavi gördükleri doktorları evlerinde ziyaret etti.

Ziyarete İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral ile diğer ilgililer de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum