1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sinan Şamil Sam Rize'de
Sinan Şamil Sam Rize'de

Sinan Şamil Sam Rize'de

Kendi dalında bir ekol olan dünya şampiyonu boksör Sinan Şamil Sam, tatilini geçirmek için geldiği Rize’de hayranlarının ilgi odağı oldu.

A+A-

Dokuz defa Türkiye Şampiyonu, 1992 gençlerde Dünya Şampiyonu, 1993 Vize-Avrupa Şampiyonu, 1995 Dünya İkincisi, 1999 büyüklerde Dünya Şampiyonu, 2002 Profesyonel Avrupa Ağır Sıklet Boks Şampiyonu, 2004 Profesyonel Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu. Kendi dalında bir ekol olan dünya şampiyonu boksör Sinan Şamil Sam, tatilini geçirmek için geldiği Rize’de hayranlarının ilgi odağı oldu.

 Pazar’da bir anda Sinan Şamil Sam’ı gören hayranları şampiyon boksör ile resim çektirmek için adeta sıraya girdiler. Kafasını dinlemek için Rize’nin temiz havasını tercih ettiğini söyleyen Sam, gördüğü ilgiye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum