1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sorun arıza değil görüntü kirliliği!
Sorun arıza değil görüntü kirliliği!

Sorun arıza değil görüntü kirliliği!

Çoruh Elektrik Dağıtım Rize Müessese Müdürü Sultan Yılmaz Rize’nin sorununun arızalar değil, görüntü kirliliği olduğunu söyledi.

A+A-

Dilek ASLAN - Çoruh Elektrik Dağıtım Rize Müessese Müdürü Sultan Yılmaz Rize’nin sorununun arızalar değil, görüntü kirliliği olduğunu ifade ederek, “Bu görüntü kirliliğini yok etmek için elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarını başlattık” dedi. Yılmaz açıklamasında, Rize’de aydınlatmaya büyük önem verdiklerini de vurgulayarak, “Karadeniz otoyolunda sahil geçişleri ve imara açık bölgelerde aydınlatma ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Ödenek geldiğinde Rize girişinden Arhavi’ye kadar olan yerleşim yerlerindeki hatları yeraltına indireceğiz. Bunu yaptığımızda görüntü kirliliğinden de kurtulmuş olacağız. Gündoğdu beldesinde altyapı çalışmalarını bitirdik. Kısa zaman içerisinde hatları yeraltına alacağız. Pazar, Ardeşen, Fındıklı ilçelerindeki yeraltına alma ve aydınlatma işlerini projelendirdik. Bu konuda genel müdürlüğümüzden aydınlatma için 1.2 milyon YTL, hatları yeraltına almak için de 4 milyon YTL para istedik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız