1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SP'den çay parası isteği
SP'den çay parası isteği

SP'den çay parası isteği

Saadet Partisi Divan Toplantısında konuşan Kendirli Belediye Başkanı Salih Uzun, yaş çaya verilecek fiyat öncesinde kamuoyu yapılması gerektiğini söyledi.

A+A-

Dilek ASLAN - Saadet Partisi Rize Merkez İlçe divan toplantısı Anadolu Gençlik vakfı salonunda yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Cemil Çolak, Kendirli Belde Belediye Başkanı Salih Uzun, eski İl Başkanı Hasan uzun ve partililer katıldı.
Divan toplantısında bir konuşma yapan Kendirli Belde Belediye Başkanı Salih Uzun, yaş çay sezonuna girilirken fiyat açıklamasından önce kamuoyu oluşturulması gerektiğini söyledi. Başkan uzun, Refahyol İktidarı döneminde 1 kilo çaylan 4 ekmek alındığını ifade ederek, “Bir çayımız kalmıştı. Onu da bitirdiler bizim iktidarımızda 1 kilo çay ile 4 ekmek alınırken bu gün 1 ekmek zor alınıyor. Bu gün eğer 12 ekmek alınıyorsa bizim iktidarımız döneminde çaya verdiğimiz yüzde 110 zammın sonucudur. Yakın tarihte çayın fiyatı açıklanacak. İyi bir kamuoyu oluşturmalıyız, yoksa çayımıza bu iktidar para vermeyecek.”dedi.

Rize’deki 21 belediye içinde en başarılısının Kendirli belde belediyesi olduğunu öne süren Başkan Uzun, “Kısıtlı imkanlarla beldeme hizmet yaptığım halde Rize merkez belediye dahil birçok AKP’ li belediyeye bile yardımcı oluyoruz. Biz halka hizmeti hakka hizmet düsturu ile yaptığımız için başarılı oluyoruz. 2006 yılı içerisinde 2 km lik yeni yol yaptık. Yine 2 km lik yolu betonladık. Biz halkımıza verdiğimiz sözlerin yüzde 90 ini tuttuk. Tek spor sahası konusunda verdiğimiz sözü tamamlayamadık. Beldeye spor sahası kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl içerisinde spor sahası konusunu tatlıya bağlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum