1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SÜTLÜOĞLU'NDAN SKANDAL SÖZLER!
SÜTLÜOĞLU'NDAN SKANDAL SÖZLER!

SÜTLÜOĞLU'NDAN SKANDAL SÖZLER!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, belediye başkanlığı döneminde yıllarca CHP’nin pisliklerini temizlediğini söyledi!

A+A-

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sülüoğlu, gündemle ilgili konuları değerlendirmek için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çaykur Genel Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen toplantıda Sütlüoğlu, 2013 yılının Çaykur’un en parlak yılı olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Çaykur için 2013 yılı en parlak yıl olmuştur. 673 bin ton yaş yaprak aldık. Son yılların rekorudur. Üretici daha fazla çay verdi. 133 bin 500 ton kuru çay sattık. Çaykur tarihinin rekorudur. Randevulu sistemi hayata geçirdik. Vatandaş en huzurlu şekilde çayını sattı. Her gün 40 -50 kilo için çay satan vatandaş haftada bir gün satarak rahat etti. Bu sistem özel sistemi disipline etti. Geçen yıllarda olduğu gibi bizim belirlediğimiz fiyatın çok altına inilmedi. Ağırlıklı olarak bir lira seviyesinde peşin veya kısa vadeli çay aldı. Hepsi yaptığımız çalışmaların sonucudur.”

imdatsutluoglu.jpg

CHP VE SAADET PARTİSİNE ELEŞTİRİ
Son günlerde CHP ve SP’li siyasilerin kendisine yönettiği eleştirilere cevap veren Sütlüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen sezon alınan grev kararı uygulanabilseydi bunlar gerçekleşebilir miydi. CHP'nin il başkanı ve Saadet Partisi'nin Belediye başkan adayı greve destek vermişlerdi. Halen aynı tavırları sergiliyorlar. Biz kendilerine vatandaştan yana tavır alın demiştik. Halen aynı tavır ve söylemlere devam ediyorlar. Eğer grev hayata geçmiş olsaydı bölgede bir kaos olacaktı. Alınan çay alınamayacak çaycı perişan olacaktı. Halkçılık bu mudur? Biz halkımıza yapmamız gereken en güzel hizmeti ettik. Mevsimlik işçiler çalışmayı beklerken bunları çalıştırmayacaklardı. Bunlar işçiden yana olacak, biz işçinin karşısında olacağız. Bunlar çok yanlış söylemler. Neden işçinin daha fazla para almasını engelliyorsunuz. Şimdi bunu işçilere ve çay üreticilerine anlatmak zorundalar.”

Sütlüoğlu, geçmişte belediye başkanlığı yaptığı Ardeşen ilçesinde AK Parti’nin bir seçim toplantısına katıldığı yönündeki iddiaların ve CHP Ardeşen İlçe Başkanı'nın burada yaptığı bir konuşmadan dolayı Sütlüoğlu’ndan özür beklediğinin kendisine hatırlatılması üzerine, “CHP benden özür dilesin. Ardeşen’den özür dilesin. Ben Ardeşen’in geçmişte yaşadığı kötü günlere dönmemesi için o konuşmayı yaptım. Ben orada yıllardır CHP’nin pisliklerini temizledim” diye konuştu.

YAŞ ÇAY SEZONU ERKEN BAŞLAYABİLİR
Sütlüoğlu, çay sezonunun bu yıl erken gelebileceğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Havalar sıcak gidiyor. Çay erken başlayabilir. Bunu dikkate alarak işçilerimizi işe davet ettik. Gidişat çay sezonunun erken başlayacağını gösteriyor. Fabrikaların hazır olması ve işçilere hemen başlaması için gerekiyor. Taze çayı daha pahalı alma yöntemi devam edecek. Farklı uygulamalarımız da olacak. Biz işçiye 15 gün önceden bildirimde bulunmak zorundayız. Toplu İş Sözleşmesini verdiği sorumluluk çerçevesinde bu bildirimi yaptık. İşçi kardeşlerimiz çay başlar başlamaz işbaşı yaptıracak ve üreticilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Alımları bir miktar zamana yayarak vatandaşın rahat etmesini sağlayacağız.“ 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum