1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tehlikeli bina tamamen yıkıldı
Tehlikeli bina tamamen yıkıldı

Tehlikeli bina tamamen yıkıldı

Rize Cumhuriyet meydanında tinercilerin mekanı olduğu ileri sürülen 2 katlı yapı, belediye ekipleri tarafından tehlikeli olduğu gerekçesiyle yıkıldı.

A+A-

Cumhuriyet meydanının üst tarafında bulunan eski ve tehlikeli yapı Rize Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından yıkıldı.
Piriçelebi Mahallesinde bulunan ve yıllar önce bir kısmı yapılıp kaderine terk edilen iki katlı yapı tehlike arz ettiği gerekçesiyle Rize Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım sırasında itfaiye tarafından tazyikli su tutularak toz kalkması önlendi. Yıkımla ilgili açıklama yapan Rize Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Muhammet Çelik, “Şehrimizin görüntüsünü bozan, atıl durumda olduğu için tinerci ve balicilerin barınak yeri halini alan bu yapı mahalle sakinlerini yıllardır tedirgin etmekteydi. Yaptığımız çalışmalar sonrası yıkımını gerçekleştirdik. Rize Belediyesi olarak şehrimizde benzeri çalışmalara kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız