1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ticari minibüs sayısı azaltılacak
Ticari minibüs sayısı azaltılacak

Ticari minibüs sayısı azaltılacak

Pazar’da minibüsçüler kooperatifi yeni bir uygulamayla, iki ticari aracı bire düşürerek hem şoför esnafını hem de yolcuları ilgilendiren kararlar aldı.

A+A-

Naci GÜVEN - Ticariden hususiye dönen araçların 6 ay sonra yeniden ticari plaka alabilmelerine imkân tanıyan yasadaki sürenin 3 yıla çıkarıldığını ifade eden Pazar S.S. 24 Nolu minibüsçüler kooperatifi Başkanı Osman Yüksel, yönetim kurulu olarak, ihtiyaçtan çok fazla olan araçları birleştirmek için ilk adımı attıklarını söyledi. Başkan Yüksel bu kararlarında yeni yasanın da önemli katkısı olduğunu vurgulayarak, “Bir amacımız vardı. Buna adım adım yaklaşıyoruz. İlçemizde minibüs sayısının fazla olması nedeniyle şoför esnafımız sıkıntı içerisindeydi. Eskiden bir araca iki günde ancak sıra geliyordu. Şimdi yeni alacağımız karar ile iki araca bir plaka uygulaması başlatacağız. Bu şekilde her gün iş yapmalarını sağlayacağız. Hiçbir üyemizi mağdur etmeden bu uygulamayı başlatacağız. Artık bundan sonra araçlarımızı duraklardan daha kısa aralıklarla kaldırarak yolcularımızın bekleme süresini de kısaltmış olacağız. Önümüzdeki günlerde tüm üyelerimizi toplayarak alınan kararları kendilerine ileterek uygulamayı başlatacağız. Bu kararın çıkmasında emeği geçen Valimize, Kaymakamımıza, İl ve İlçe Emniyet müdürlerine ve şoförler Odası başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum