1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. TOKİ heyeti Pazar’da otel yeri baktı
TOKİ heyeti Pazar’da otel yeri baktı

TOKİ heyeti Pazar’da otel yeri baktı

TOKİ tarafından Rize'de yapılması planlanan 5 yıldızlı otel için bugün Pazar Hamidiye'de bir heyet, ilçe Kaymakamı Yalçın Sezgin'le birlikte yer baktı.

A+A-

Naci GÜVEN - TOKİ tarafından Karadeniz sahilleri boyunca yapılması planlanan 5 yıldızlı otellerden birisi Pazar ilçesinde yapılacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) heyeti bugün Pazar Kaymakamlığını ziyaret ederek otelle ilgili görüş alışverişinde bulundu
Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin ile birlikte 5 yıldızlı otelin yapımı için düşünülen Pazar Hamidiye mevkiinde inceleme yapan heyet, Rize’de en uygun yerin bu mevki olduğunu ve raporun acilen genel merkeze ulaştırılacağını söylediler.

Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin de heyete Orman İşletmesi’ne ait depo olarak kullanılan arazinin TOKİ’nin yapmayı planladığı 5 yıldızlı otel projesi için en uygun yer olduğunu belirterek, “Bu proje gündeme geldiğinde Pazar’ın bu anlamda yer olarak en uygun konumda olduğunu belirtir isteğimizi üst yazıyla yazmıştım. Bugün TOKİ heyetinin ilçemizde yapmış oldukları inceleme neticesinde Pazar’ın 5 yıldızlı otel için en uygun yer olarak seçilmesi bizi mutlu etmiştir. Hamidiye’nin Ardeşen, Çamlıhemşin ilçeleri ve turizm gözdemiz Ayder ile yaylalara giden yol merkezinin hemen yanı başında olması da tercihen yatırımın bu bölgede yapılmasını isabetli kılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum