1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Tolon da hastaneye kaldırıldı!
Tolon da hastaneye kaldırıldı!

Tolon da hastaneye kaldırıldı!

Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanan ve Kandıra Cezaevi'ne konulan emekli Orgeneral Hurşit Tolon (66) da hastaneye kaldırıldı!

A+A-

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan emekli Orgeneral Hurşit Tolon hastaneye kaldırıldı.

Alınan Bilgiye göre, Kandıra ilcesinde kaldığı Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinde rahatsızlanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tolon'un rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapılmadı.

Bu arada, Tolon'un kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

Kalpten Tahliye Edilecek İddiası
Org. Hurşit Tolon'un kalp ve damar eksenli bir rapor düzenlenerek tahliye edileceği bilgisi ortaya çıkmış ve konuyla ilgili belgeler yayınlanmıştı. Bu haberin üzerinden birkaç gün geçmeden, Org. Tolon'un hastaneye kaldırılması dikkat çekti.

Eruygur'un düşüşünü o bildirmişti
Kandıra F Tipi Cezaevi'nde 17 Eylül Çarşamba günü, hipertansiyona bağlı olarak dengesini kaybederek düşen ve beyin kanaması geçiren emekli Orgeneral Şener Eruygur da hastaneye kaldırılmıştı.

Orgeneral Şener Eruygur'u, düştüğünü duyan silah ve şimdi de cezaevi arkadaşı emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un ihbarı kurtarmıştı.

Uyurken düşme sesini duyarak derhal infaz koruma memurlarına haber veren Tolon sayesinde, Eruygur hastaneye kaldırılmış ardından da tutuksuz yargılanma kararıyla tahliye edilmişti.

Ergenekon soruşturmasının Veli Küçük'ten sonra flaş tutuklamaları olarak öne çıkan Eruygur ve Tolon paşaların, bir süre önce TSK tarafından resmi statüde ziyaret edilmeleri kafaları karıştırmıştı.

Hastalık gerekçesiyle tahliye edilen Şener Eruygur'un ardından, Hurşit Tolon'un da aynı şekilde tahliye edilebileceği belirtiliyor.

AK Parti'nin kapatılmama diyeti mi?
Ergenekon konusunun AK Parti'nin kapatılmama kararından sonra sürüncemeye alınması ve önceki heyecanını kaybetmesi de kulislerde değişik yorumlara neden oluyordu.
Özellikle kapatılmama kararının 1 oy farkla alınması ve Anayasa Mahkemesi'nin askeri hakiminin kapatılmama yönünde oy vermesi çok tartışılmıştı.
TSK'nın resmi cezaevi ziyaretlerine hükümetin 'insani ziyarettir' yaklaşımının ardından, önce Şener Eruygur'un tahliyesi ardından da Hurşit Tolon'un hastaneye kaldırılması, kafalardaki soru işaretlerini derinleştirmeye başladı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum