1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon 2011'e odaklandı
Trabzon 2011'e odaklandı

Trabzon 2011'e odaklandı

Belgrad oyunlarını gözlemci olarak izleyen Trabzon heyeti döndü. Hedef 2011'deki Trabzon oyunlarında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek.

A+A-

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 21-27 Temmuz tarihleri arasında yapılan Avrupa Olimpik Yaz Festivali'ni izlemek üzere bu şehre giden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve beraberindeki heyet Trabzon'a döndü.
Oyunların büyük bir bölümünü izleyen ve kapanış töreninde de hazır bulunan Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet, oyunların yapıldığı tesislerde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Belgrad oyunlarını gözlemci olarak izlediklerini belirterek, "2011 oyunları için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Trabzon olarak bu oyunlara hazırız. Belgrad oyunlarını daha çok gözlemci olarak izledik. Burada temel amacımız 2011 Trabzon Avrupa Gençlik Oyunları'na kadar eksikliklerimizi gidermek" dedi.
Trabzon Valisi Nuri Okutan ise, Trabzon'un oyunlardan yüzünün akıyla çıkacağını belirterek, "2009 yılında Finlandiya'nın Tampere kentinde yapılacak oyunları izleyip, 2011'de Trabzon oyunlarına eksiksiz girmeyi hedefliyoruz" dedi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da, Trabzon'un bir spor kenti olduğunu, 2011 Trabzon Avrupa Gençlik Oyunları'nı en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.
Heyet Belgrad'da bulunduğu süre içerisinde Karlofça antlaşmasının imzalandığı köye giderek burada da incelemelerde bulundu. Heyet Belgrad'dan gece geç saatlerde Trabzon'a döndü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız