1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da heyelan: 2 ölü 5 yaralı
Trabzon'da heyelan: 2 ölü 5 yaralı

Trabzon'da heyelan: 2 ölü 5 yaralı

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde meydana gelen heyelanda yıkılan evin altında kalan 2 kardeş hayatını kaybederken, 5 kişi yaralı olarak kurtuldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Deregözü Köyü'nde heyelan meydana geldi. Yol yapım çalışmaları nedeniyle meydana geldiği iddia edilen heyelan sonucunda Mustafa Kemal Baltürk'e ait ev yıkıldı. Yıkılan evde enkaz altında kalan Rıdvan Baltürk (12) yaralı olarak kaldırıldığı Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, 8 aylık kardeşi Uğurkan Baltürk ise enkaz altında kaldı. Heyelanda toprak altında kalan Mustafa Kemal Baltürk (55), Hayri Baltürk (35), Mustafa Baltürk (12) Yakup Baltürk ve Yakup Baştan isimli şahıslarsa vatandaşlar tarafından göçük altından çıkarılarak, önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne buradan da Trabzon Numune ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Enkaz altında kalan 8 aylık Uğurkan Baltürk'ün cesedi, Sivil Savunma ekipleri tarafından çıkartılmaya çalışılırken, Kaymakam Fikret Zaman olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Anne Neriman Baltürk ise, çocukların hayatlarını kaybettiğini öğrenince fenalık geçirdi.
Öte yandan evin ahır kısmında bulunan 5 adet büyükbaş hayvan da heyelan sırasında telef oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız