1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da örnek 1 Mayıs
Trabzon'da örnek 1 Mayıs

Trabzon'da örnek 1 Mayıs

Türk-İs ve KESK'in öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, 1 Mayıs İşçi Bayramını Trabzon'da çeşitli etkinliklerle olaysız bir şekilde kutlandı.

A+A-

Kutlamalar için Türk-İs ve KESK'in öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, dernekler ve siyasi parti temsilcilerinden oluşan yaklaşık bin kişi öğle saatlerinde TEDAS Binası önünde toplandı
Kalabalık buradan ellerinde bayrak ve dövizlerle sloganlar eşliğinde Kahramanmaraş Caddesi üzerinden mitingin yapılacağı Meydan Parkı'ndaki Belediye Binası son bulan bir yürüyüş gerçekleştirdi.
 
Polis ekiplerinin yürüyüş güzergahı ve miting alanında geniş güvenlik önlemleri aldığı dikkat çekerken, miting saatinde kalabalığın sayısı 500'e kadar düştü. Yaklaşık 400 polisin görev yaptığı 1 Mayıs kutlamaları, konuşmaların ardından söylenen türküler ve oynanan horonların ardından olaysız bir şekilde son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum