1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'daki cinayete tutuklama
Trabzon'daki cinayete tutuklama

Trabzon'daki cinayete tutuklama

Trabzon Kemerkaya'da 5 gün önce işlenen cinayetle ilgi yakalanan amca yeğen çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

A+A-

Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi'nde 5 gün önce bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla aranan ve sabah saatlerinde Giresun'un Yağlıdere İlçesi'nde yakalanarak Trabzon'a getirilen amca ve yeğeni, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kemerkaya Mahallesi Balıkpazarı Sokak'ta 6 Şubat günü yaşanan olayda Kenan Turan (31) isimli bir kişi, kendisini kovalayan 2 kişiden kaçarak sığındığı bir dükkanda silahla başından ve göğsünden vurularak öldürülmüştü. Olayın zanlısı olarak aranan şahıslar, Ali T. ile yeğeni İbrahim T., sabah saat 02.00 sıralarında Giresun'un Yağlıdere İlçesi Üsttepe Köyü'nde Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından Giresun Jandarma Komutanlığı ekipleri ile gerçekleştirilen ortak operasyonla yakalandı. Olayda kullanılan 2 silahla birlikte ele geçirilerek Trabzon'a getirilen şahıslar, yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Adliyesi'ne çıkarıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadelerinin alınmasının ardından "Silahla adam öldürmek" suçundan tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevkedilen amca ve yeğeni, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zanlıların susma haklarını kullandıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız