1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'dan Cem Uzan geçti!
Trabzon'dan Cem Uzan geçti!

Trabzon'dan Cem Uzan geçti!

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, seçim çalışmaları için geldiği Trabzon'da miting yapmadı, ilginç açıklamalarını sürdürdü!

A+A-

Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan, seçim sonrasında AK Parti ve Demokratik Toplum Partisi (DTP) kökenli bağımsız milletvekilleri haricindeki bütün partilerle koalisyon yapabileceklerini söyledi.
Karadeniz gezisi çerçevesinde akşam saatlerinde karayoluyla Giresun'dan Trabzon'a gelen GP Lideri Cem Uzan, partisinin milletvekili adaylarıyla Usta Park Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Partisinin baraj sorunu bulunmadığını belirten Uzan, yapılan anketlerde partisinin oy yüzdesinin barajın üstünde olduğunu söyledi.

Gazetecilerin 'Neden miting yapmıyorsunuz?' sorusuna Uzan, "Artık miting devri kapandı. Toplama mitinglere karşıyız. Biz vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi tercih ediyoruz" diye cevap verdi. Bütün vaatlerinin arkasında olduklarını vurgulayan Uzan, "Mazotu 1 YTL'nin de altına indirecek misiniz?" sorusu üzerine şunları kaydetti: "Bütün partiler bizim vaatlerimizi çalıyorlar. Bizim 9 ay önce söylediğimizi onlar şimdi söylüyorlar. Ama mazotun 1 YTL'nin altına düşmesi bugünkü petrol fiyatlarında zor."
GP lideri Uzan, Meclise girdiklerinde ise AK Parti ve DTP kökenli bağımsız milletvekillerinin oluşturacağı parti haricinde, milletin oy verdiği bütün partilerle koalisyona açık olduklarını sözlerine ekledi. Uzan, bu akşam yerel bir televizyonda katılacağı canlı yayının ardından Trabzon'dan ayrılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum