1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trafik kurbanı öğretmene gözyaşı
Trafik kurbanı öğretmene gözyaşı

Trafik kurbanı öğretmene gözyaşı

2 yaşındaki oğluyla birlikte trafik kazasına kurban giden öğretmene mesai arkadaşları ve öğrencileri mezarı başında dua ettiler.

A+A-

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde önceki akşam meydana gelen trafik kazasında 2 yaşındaki oğlu ile birlikte trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Serap Topal'ın mezarını ziyaret eden öğretmen arkadaşları ve öğrencileri "Sizi unutmayacağız öğretmenim" yazılı çelenk ile çiçek bıraktılar.
Vakfıkebir İMKB Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Okulu'nda tarih öğretmenliği yapan ve 2 aylık hamile olan Serap Topal'ın Kaleköyü'ndeki mezarını ziyaret eden Okul Müdürü Hayrettin Deniz, öğretmen arkadaşları ve 9-B sınıfı öğrencileri gözyaşları arasında dua ettiler. Topal'ın mezarının başına "Sizi unutmayacağız öğretmenim" yazılı çelenk ile çiçek bıraktılar. Öğretmenlerinin anne ve babasına da taziye ziyaretinde bulunan öğrencileri karşısında gören Topal'ın emekli öğretmen olan annesi Cevriye ve babası Mehmet Aydın gözyaşlarını tutamayarak “Kızımız sizleri bu kadar sevmekte gerçekten haklıymış” diyerek gözyaşı döktüler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız