1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. TTB Başkan Vekiline ağbi kurşunu
TTB Başkan Vekiline ağbi kurşunu

TTB Başkan Vekiline ağbi kurşunu

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili Haydar Hisoğlu, sabah saatlerinde ağabeyi İsmail Hisoğlu'nun silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkan Vekili Haydar Hisoğlu, ağabeyi İsmail Hisoğlu tarafından sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayda Hisoğlu'nun diğer kardeşi Turan Hisoğlu da yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.30 sıralarında Arsin ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, TTB Meclis Başkan Vekili Haydar Hisoğlu (46) ve Turan Hisoğlu (48) evlerinden çıktıkları sırada, kendilerini bekleyen ağabeyleri İsmail Hisoğlu (65) tarafından silahlı saldırıya uğradılar. Olayda Haydar Hisoğlu göğsüne ve başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, diğer kardeşi Turan Hisoğlu da yaralandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Turan Hisoğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ağabey İsmail Hisoğlu ise olayın ardından Arsin İlçe Emniyet Amirliği'ne giderek teslim oldu. Olayda hayatını kaybeden Haydar Hisoğlu'nun cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, cenazesinin yarın öğle saatlerinde toprağa verilmesi bekleniyor.
İsmail Hisoğlu ile kardeşleri arasında yaklaşık 10 yıldır süren arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Haydar Hisoğlu, daha önce TTB Meclis ve Yönetim Kurulu başkanlıkları görevinde bulunurken, son olarak da TTB Meclis Başkan Vekilliği görevini yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum