1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Türkiye’yi işgalden kurtaran milletimizi selamlıyoruz
Türkiye’yi işgalden kurtaran milletimizi selamlıyoruz

Türkiye’yi işgalden kurtaran milletimizi selamlıyoruz

Hak İş'e bağlı Rize Öz Büro İş Sendikası tarafından Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi önünde düzenlenen basın açıklamasında, darbe girişimi kınanırken, şanlı direniş, "Türkiye’yi işgalden kurtaran milletimizi selamlıyoruz" diye deklare edildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Öz Büro İş Sendikası Rize İl Başkanı Ali Rıza Özyanık, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi önünde, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri ile vatandaşların da katıldığı bir basın açıklaması yaptı.

burosan1.jpg

Her görüşten insanın katılımıyla gerçekleşen ve genel merkez tarafından kaleme alınan basın açıklamasını Öz Büro İş Sendikası Rize İl Başkanı Ali Rıza Özyanık okudu.

burosan3.jpg

"Türkiye’yi işgalden kurtaran milletimizi selamlıyoruz" diye söze başlayan Özyanık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz gecesi ordu içindeki FETÖ hainlerinin savaş uçakları, tanklar ve ağır silahlarla saldırdığı ülkemizi canı pahasına savunan kahraman milletimiz sadece darbeyi önlememiş Türkiye’yi işgalden kurtarmıştır. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, TBMM‘nin, emniyet merkezlerinin, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, belediyelerin ve boğaz köprülerinin darbeci hainler tarafından hedef alınması bu kalkışmanın bir askeri darbeden çok işgal girişimi olduğunu göstermiştir. Milletimiz ülkesine sahip çıkmış, iradesini çiğnetmemiş, hainlere ve efendilerine haddini bildirmiştir. Türkiye düşmanı ülkelerin kuklası olan bu hain yapı milletimizden ve devletimizden hak ettiği cevabı aldı, alacak. 15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler ne kahpe senaryolar ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz ve kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz. Öz Büro İş, 40 bin üyesi ve tüm örgüt birimleriyle ülkemizin esenliği ve halkımızın huzuru için milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Özgür, güçlü ve zengin bir ülkenin onurlu ve mutlu yurttaşları olarak yaşama hedefimize engel olmak isteyen her türlü yapıyla mücadele bizim varlık sebebimizdir. Bu bağlamda 15 Temmuz’un yeni ve aydınlık bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyor, millet olarak ufkumuzun açık geleceğimizin parlak olduğu coşkusunu yaşıyoruz. Milletimiz Cumhurbaşkanı’yla, meclisiyle, ordusuyla, polisiyle bir bütün olarak şimdi daha güçlüdür. Kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan demokrasi olmuştur. Kazanan millet olmuştur. 15 Temmuz gecesi sabaha kadar destansı bir kahramanlığa imza atarak iradesini çiğnetmeyen ve hala Türkiye’nin bütün meydanlarında demokrasi nöbeti tutan halkımızı bir kez daha kutluyoruz. Canını vererek vatanını savunan halkın ve tüm emekçilerin bu ülkenin gerçek sahibi olduğunu kimse unutmasın. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onları asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bütün yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Bütün darbecileri lanetliyoruz. Yaşasın 80 milyonun kardeşliği. Yaşasın milli egemenlik. Yolun ve bahtın açık olsun Türkiye’m.”

burosan2.jpg

burosan4.jpg

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum