1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Uğur Hoca Rize taraftarını yeni mi tanıyor?
Uğur Hoca Rize taraftarını yeni mi tanıyor?

Uğur Hoca Rize taraftarını yeni mi tanıyor?

Mustafa Denzili'nin bile tepkisini çeken Rize taraftarının tavrı Tütüneker'i çileden çıkardı; "Ne anamız kaldı ne babamız" dedi, basın toplantısını terk etti!

A+A-

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Taraftar açısından güzel şeyler olmadı. Ne söyleyeceğimi şaşırdım. Hakikaten sahada olan tribünde olan şeyler normal değil. Taraftar kıvılcım mı bekliyor anlamadım. Bu da golü yedikten sonra oldu. Biz burada hizmete geldik, taraftar istemiyorsa gideriz kalırız. Bu kadar tepkinin anlamı yok. Bu nedir ya sular atılıyor küfürler ediliyor. Ne anamız kaldı ne babamız kaldı. Biz bunları hak etmiyoruz. Biz Türk futboluna otuz senemizi verdik. Eskiden de Galatasaray’da 10 sene oynadım. Başarılı oldum başarısız oldum. Buna gerek yok ki. Biz ilk defa istifa etmiyoruz. Bu nefret nedir. Tribüne çıksam bizi linç edecekler” diyerek basın toplantısını terk etti.

Kazanmak istediklerini söyleyen Koray, “İyi maç çıkardık. Ama kazanamadık. Bir kontra yedik oradan gol yedik. İyi başladık. Her şeyi denedik ama olmadı. Sonunda mağlup olduk” dedi.
Karabük’ün iyi kapanan bir takım olduğunu belirten Viera, “Üç puanı istiyorduk. Kontralarla üzerimize geldiler. Önümüzdeki altı maçtan en çok puanı kazanıp ligde kalacağız. Dış sahada daha iyi sonuçlar alıyoruz. Evimizde taraftarımız bizi desteklemiyor. Bundan sonraki maçlarda taraftarında desteğiyle bu takımı ligde tutarız ”diye konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Çaykur Rizespor kulübü başkanı Metin Kalkavan’a ve Koray Deniz beye çok teşekkür ediyorum. Rizespor ligin en önemli takımlarından biri. Uğur hoca bu ligin en iyi antrenörlerinden birisidir. Bir takım bu duruma düşebilir. Bunlar önemli değil. Rizespor bunun altından kalkacak potansiyeli var. Çokta iyi bir ekip. Yeter ki bu seyirci takımına destekçi olsun. Bazı şeyleri ortadan kaldırmamız gerekiyor. Şampiyon olan kahraman değil. Düşen takımda şerefsiz ve ahlaksız değil. Herkes namusu ile bir iş yapmaya çalışıyor. Bunun sonucunda birileri birinci oluyor. Birileri de küme düşüyor. Bunlar önemli şeyler değil. Rizespor göstermiş olduğu misafirperverliğine teşekkür ederim. Maçta kazanmak yenilmek önemli değil” diye konuştu.
Bir gazetecinin, "Maçı değerlendirmeyecek mi siniz?" sorusu üzerine Kafkas, “Neyini değerlendireyim” dedi.
Karabüksporlu oyuncu Ahmet İlhan ise, “Üç puanı aldığımız için mutluyum. Rize deplasmanından aldığımız üç puan çok önemli. Biraz sert maç oldu bu normaldir. Rakip kazanmak istiyordu. Rizespor zor durumda, o yüzden saha içinde sinirler gerildi. Futbolda bu tip itiş kakışlar, mücadeleler oluyor” şeklinde konuştu.
Zor bir deplasmanda üç puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden İshak, “Rizespor ilk başlarda baskılı oynadı. Biz sabırlı oynadık, oyun bize döndü. İkinci yarı fark üç olabilirdi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum