1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÜNİVERSİTEDEKİ RİZELİLERE KIYIM MI VAR?
ÜNİVERSİTEDEKİ RİZELİLERE KIYIM MI VAR?

ÜNİVERSİTEDEKİ RİZELİLERE KIYIM MI VAR?

RTEÜ’nün Trabzonlu Rektörü Karaman, Rizeli akademisyenleri bir bir idari görevlerden uzaklaştırıyor. Son örnek, Eğitim Fakültesinde yaşandı.

A+A-

RTEÜ’nün Trabzonlu Rektörü Prof. Karaman, Rizeli Akademisyenleri birer birer idari görevlerden uzaklaştırıyor. Bunun son örneği Eğitim Fakültesinde yaşandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı olarak görev süresi tamamlanan ve yeniden ataması yapılmayan Prof.Dr. Orhan Kemâl Tavukçu’nun yerine Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında görev yapan Prof. Dr. Mehmet Küçük görevlendirildi. Prof. Küçük’ün YÖK tarafından asaleten dekan ataması yapılıncaya kadar bu görevi vekâleten yürüteceği belirtildi.

Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen törende Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma yaparak, Prof. Dr. Orhan Kemâl Tavukçu’ya ve ekibine üniversitenin gelişmesi ve büyümesine yönelik olarak yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Rektör, Prof. Dr. Mehmet Küçük öncülüğündeki yeni yönetime de başarılar diledi.

Tören sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Prof. Dr. Orhan Kemâl Tavukçu’ya sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür plâketi verdi.

RİZELİ AKADEMİSYENLERE İDARİ GÖREV YOK!

RTEÜ’de Rizeli Hocalara idari görev verilmezken, geçmiş yıllardan idari görev alanlar da bir bir uzaklaştırılıyor. Eğitim Fakültesi Dekanı olan Prof. Tavukçu’nun yeniden atanmayıp yerine Trabzonlu olan Prof. Küçük’ün vekaleten atanması bunun son örneği olarak gösterildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum