1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Üniversiteliye 6 kişi birden saldırdı
Üniversiteliye 6 kişi birden saldırdı

Üniversiteliye 6 kişi birden saldırdı

Rize Üniversitesi önünde 6 kişi, bir üniversite öğrencisini sırtından 3 bıçak darbesi ile ağır yaraladı. Konu kız davası. Öğrenciler, protestoya hazırlanıyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre olay, Rize'nin Fener Mahallesi'nde bulunan Rize Üniversitesi Kampüsü'nün önünde meydana geldi.

Olayda, Biyoloji Bölümü 2. Sınıf gece öğrencileri dersten çıkarak evlerine giderken, Üniversite kapısında bulunan bir grup gencin kız öğrencilere laf atması üzerine öğrencilerle öğrenci olmayan gençler arasında tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüşünce 6 kişi bıçaklarla Yavuz Güzel (19) isimli öğrenciye saldırdı. Sırtından aldığı 3 bıçak darbesi ile ağır yaralanan öğrenci çevredekilerin yardımı ile Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi süren öğrencinin tedavisi Yoğum Bakım Ünitesi'nde sürüyor.

27864

Olayı duyan çok sayıda üniversitesi öğrencisi hastane önünde toplanarak arkadaşlarından gelecek olumlu bir gelişmeyi beklemeye başladı.

Burada toplanan bazı öğrenciler yaptıkları açıklamada, "Okul kapısında sürekli rahatsız ediliyoruz. Konuyla ilgili olarak rektörlüğe birçok kez şikayet dilekçesi verdik. Tedbir alınmadı" dediler.

Olayla ilgili Rize Üniversitesi Fen-Edebiyat ve Su Ürünleri fakültelerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin olayı protesto etmek için pazartesi günü derslere girmeyecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum