1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Üniversiteye kampüs aranıyor!
Üniversiteye kampüs aranıyor!

Üniversiteye kampüs aranıyor!

Rize Valisi Kasım Esen Üniversite kampüsü için 400 dönümlük araziye ihtiyaç duyduklarını ve bunu da kamulaştırmalarının zor olduğunu söyledi.

A+A-

İlyas GÜR - Rize Valisi Kasım Esen Rize Üniversitesi kampusunun nerede yapılacağı konusunda henüz net bir kararın olmadığını ifade ederek, “Rize Üniversitesi için 300–400 dönümlük arazı lazım. Bu arazide şu an için bulmak çok zor. Arayışlarımız sürüyor” dedi.
Vali Esen, Fen Lisesi’nin Topaloğulları Vakfı üyelerinin hibesiyle proje aşamasına geldiğini ifade ederek, “Topaloğulları Vakfı üyeleri Fen lisesi’nin yapımı için Dörtyol mevkiinde bize bir arazı bağışladılar. Rize Üniversitesi kampusu içinde aynı yolu deneyeceğiz. Rize’de bu kadar büyük bir alanı kamulaştırmak çok zor. Bu nedenle bu araziyi veren olursa Rize Üniversitesi’nin kampusunu o bölgeye kuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum