1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Üste benzin, yola balık döktüler!
Üste benzin, yola balık döktüler!

Üste benzin, yola balık döktüler!

Rize Belediyesi, sokak aralarında balık satışına müsaade etmiyor. Seyyarlar ise direniyor. Bugünkü eylemde bir seyyar, üzerine bidonla benzin boşalttı!

A+A-

Rize’de Belediye’nin şehir içerisine girmelerine izin vermediği seyyar satıcılardan bazıları bir araya gelerek eylem yaptı. Balıkları caddelere döken seyyar satıcılardan biri üzerine benzin döktü!

Cumhuriyet caddesi üzerinde toplanan seyyar satıcılar Belediyenin kendilerine şehir içerisinde el arabalarıyla balık satışına izin vermemesini protesto etti. Seyyar satıcılar Belediyenin kendilerine izin vermemesi halinde eylemlerini sürdüreceklerini belirterek el arabalarında bulunan balık kasalarını caddelere savurdu.

Eylemi çevrede toplanan meraklı vatandaşlar ilgiyle izledi. Bu sırada bir seyyar satıcı üzerine bidonla benzin döktü. Çakmağı eline alan seyyar satıcı “Kendimizi yakacağız. Başkan buraya gelsin” diye bağırdı. Ancak seyyar satıcı çakmağı ateşlemedi. Eylemciler daha sonra dağıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum