1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Uyuşturucu trafiğine dikkat çekti
Uyuşturucu trafiğine dikkat çekti

Uyuşturucu trafiğine dikkat çekti

Rize Yeşilay Cemiyeti temsilcisi Kavalcı, son günlerde zehir kullanımının artış gösterdiği uyarısında bulunarak gönüllü kuruluşlara işbirliği çağrısı yaptı.

A+A-

Genel Merkezi Rize’de bulunan ve ulusal yayına yapan Çay TV’nin gündüz kuşağında en çok izlenen programlar arasında gösterilen Birsen’le Hayata Dair’in konuğu olan, Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı “Gençliğimiz uyuşturucu alışkanlığı noktasında büyük tehlike altındadır” diyerek, Yeşilay olarak Rize ili ve ilçelerinde yapmış oldukları önleyici çalışmaları anlatarak gönüllü kuruluşlardan destek istedi.

Uyuşturucu, alkol ve sigara konusunda ürkütücü ve çarpıcı açıklamalarda bulun Yeşilay Rize Temsilcisi Kavalcı, “Bilhassa Rize İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere tüm sizil toplum örgütleri ve gönüllü kuruluşların destekleriyle yapılması gereken önleyici çalışmamalar var. Uyuşturucu bağımlılığının, alkol düşkünlüğünün yol açtığı felaket haberlerini her gün yazılı ve görsel medyada görmek mümkün. Son yıllarda ülke genelinde ve Rize ilimizde de yakalanan zehir miktarı baş döndürecek boyutlara ulaşmıştır. Yurt çapında çocuklarımızı zehirlemek için piyasaya sürülen uyuşturucu miktarı her geçen gün artış göstermektedir. Uyuşturucu, alkol, sigara ve madde bağımlılığı tehlikesi karşısında herkesi ve her kesimi, Yeşilay Cemiyetimize yardımcı olamaya davet ediyorum. Bütün bu zararlı alışkanlık ve kötülüklere karşı çocuklarımızı savunmasız mı bırakacağız? Bu zararlılarla mücadele için, Rize ilimizde de 6 aydır kurulmuş olan Yeşilay Cemiyeti olarak konferanslarımızla, afiş ve broşürlerimizle, haberlerimizle ilgililerin ve ailelerin dikkatini çekiyoruz. Bu tehlike daha büyümeden Yeşilay Rize Cemiyeti olarak, gönüllü bir amatör kuruluşu olan, kamu yararına faaliyet gösteren her kurum ve vatandaşımızı çalışmalarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bize en büyük desteği veren Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı ve Çay İşletmeleri Genel Müdürümüz Ekrem Yüce beylere teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını diliyoruz ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız