1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Çakır'dan 'hayırlı teskereler' dileği
Vali Çakır'dan 'hayırlı teskereler' dileği

Vali Çakır'dan 'hayırlı teskereler' dileği

Rize Valisi Nurullah Çakır, Ardeşen ve Fındıklı'ya yaptığı ziyaret esnasında yolda asker uğurlamasıyla karşılaştı:

A+A-

Rize Valisi Nurullah Çakır, Ardeşen ve Fındıklı İlçelerinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu. Ziyaretler esnasında, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin de Vali Çakır’a eşlik etti.

Vali Çakır, programının ilk bölümünde Ardeşen Güzel Annem Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti, ardından eski diyaliz merkezi binasında incelemelerde bulundu.

Daha sonra Ardeşen’deki bir öğrenci yurdunu ziyaret eden Vali Çakır, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelip yurtta kalan öğrencilerin etüt programına katıldı.

vali2.20130301174957.jpg

Öğrencilerle bir müddet sohbet eden Vali Çakır, dersleri hakkında bilgi aldıktan sora Ardeşen’deki programını esnaf ziyaretleriyle tamamladı.

vali1.20130301175023.jpg

Fındıklı ilçesine geçerken yol üzerinde Recai Aydın isimli vatandaşı askere uğurlamak için toplanan yakınlarına eşlik eden Rize Valisi Nurullah çakır, kendisine hayırlı teskereler dileğinde bulundu.

vali3.20130301175039.jpg

Vali Çakır daha sonra, Fındıklı Belediye Başkanlığınca yapılan Nihat Şahinler Parkının salonunda, İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bir toplantıya başkanlık etti. Toplantıda Fındıklı ve çevresinin sorunları ele alındı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız