1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen Pazar’da uyarı yaptı
Vali Esen Pazar’da uyarı yaptı

Vali Esen Pazar’da uyarı yaptı

Son günlerde yaşanan olumsuz asayiş olayları nedeniyle Pazar’da bir dizi inceleme yapan Rize Valisi Kasım Esen sert uyarılarda bulundu.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize Valisi Kasım Esen Pazar İlçesinde İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’la birlikte bir dizi incelemelerde bulundu.
Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk ve İlçe Jandarma Komutanı Bilgehan Yeşilyurt ile birlikte esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Esen, Pazar’ın huzurlu bir ilçe olması için ne gerekiyorsa yapılacağı açıklamasında bulundu.

Bir süredir İlçede yaşanan olumsuzluklar hakkında Kaymakam Yalçın Sezgin’den bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Rize Valisi Kasım Esen, “Bu konuda Jandarma ve polis ile görüşmelerimiz oldu. Gerekirse her iki birime de istedikleri kadar takviyeler yaparak huzur ortamını sağlayacağız. Pazar halkı buna layıktır. Pazar’da suçlar aniden gelişiyor. Bu konuda Halkın sosyal yönlerini genişletmek lazım. İnsanların barışık ortamda yaşayabilmesi için sosyal mekanizmalara ihtiyaç var. Muhtarlar ve sivil tolum örgütleri ile beraber el ele vererek çalışma yapacağız. Yasa dışı çalışma ortamları varsa hemen kapatacağız. Belediye Başkanı ile görüşerek eğlence yerlerinin saatlerini değiştireceğiz. Pazar’da görevini yapan kalacak. Yapmayan gidecek” dedi.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Hamidiye bölgesinde yapımı devam eden Anadolu Lisesi ile projesi tamamlanan bölge hastanesi ve adliyesi ile ilgili de bilgiler alan Rize Valisi Esen 5 yıldız otel için Toki heyetine gösterilen alanda da incelemeler yaptı. Vali Esen Hamidiye’nin yatırım için en müsait mevki olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum