1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen’in gözyaşları
Vali Esen’in gözyaşları

Vali Esen’in gözyaşları

Aslen Bilecikli olan Rize Valisi Kasım Esen, Ardeşen’de katıldığı kendi projesi kahvehane toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ & Dilek ASLAN - Rize Valisi Kasım Esen, kendi başlatmış olduğu “Yaşam Boyu Eğitim” projesi kapsamında il genelinde kahvehanelerde seminerler düzenlenmeye devam ediyor. Vali Esen bu kez de Ardeşen ilçesindeki merkez kıraathanesindeki seminere katıldı. Vali Esen, buradaki toplantının sonunda Ozan Süleyman Sarı’nın Bilecik yöresinden türkü söylemesine çok duygulandı ve gözleri yaşardı.

Ardeşen merkez Kıraathanesindeki “Yaşam Boyu Eğitim” Projesi toplantısına Vali Esene, Kaymakam Cahit Işık, Belediye başkanı Mümtaz Sinan, Emniyet müdürü Mustafa Şener Ateşli, Milli eğitim müdürü Ayhan Şeşen, Daire amirleri sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Rize Valisi Kasım Esen Ardeşenliler’den bilgiyi atmacanın bıldırcını avlaması gibi kapmalarını isteyerek, “Atmaca bıldırcını nasıl avlıyorsa sizler de bilgileri o şekilde kapın. Günümüz bilgi çağı. Bizler de bu çağa ayak uydurmalıyız. Hepimize büyük görevler düşüyor. Hepimiz üzerimize düşen görevleri yapmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum