1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen'den internet açıklaması
Vali Esen'den internet açıklaması

Vali Esen'den internet açıklaması

Rize Valisi Kasım Esen, valilik tarafından kiralanan internet serveri üzerinden hiçbir yazışmanın yapılmadığını söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize Valisi Kasım Esen, bugün bazı gazetelerde yer alan ve aralarında Rize Valiliği'nin de bulunduğu '15 ilin valiliklerinin internetteki tüm e-posta trafiğinin ABD ve Almanya'nın elinde olduğu' şeklindeki iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Rize Valiliği'ne ait 'www.rize.gov.tr' isimli hosting adresinin faaliyet üzerinde gösterdiği serverin yurt dışında olup olmadığını araştırdıklarını belirten Vali Esen, bu server üzerinden hiçbir yazışma yapmadıklarını söyledi. Vali Esen, "Serverin yurt dışında olup olmadığı konusunda bir bilgimiz yok. Gazeteler yazmış, arkadaşlarımız araştırıyor. Yalnız biz o server üzerinden e-mail kullanmıyoruz. Bir yanlışlık olmalı. O server üzerinden hiçbir yazışmamız olmadı. Sadece web sitemiz faaliyet gösteriyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum