1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Vali neden görevden alındı?
Vali neden görevden alındı?

Vali neden görevden alındı?

Başbakan Erdoğan, Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürününün görevden alınmasıyla ilgili habercilere ilginç bir yaklaşımla konuştu.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürünün görevden alınmasıyla ilgili olarak, ''Trabzon halkımızın huzuru için, Trabzon şehrimizin üzerine sıçratılmaya çalışılan bir kara lekenin ortadan kaldırılması için burada müfettişlerin yapmakta olduğu çalışmanın sağlıklı bir şekilde yürümesi lazım. Onun için bu adım atılmıştır'' dedi.
SON OLAYLAR BİR BİRİKİMİN SONUCU
Erdoğan, Ak Yatırım tarafından düzenlenen ''Türkiye Yatırımcı Konferansı'' sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürü ile ilgili kararla ilgili olarak ''Son olay mı, yoksa biriken olaylar mı etkili oldu?'' sorusuna, Erdoğan, ''Bunu son olay olarak söylemiyorum. Bunlar biriken gelişmeler... Bu gelişmeleri Trabzon şehrine, Trabzon halkına mal edemeyiz'' karşılığını verdi.
Böyle bir anlayışın oluşmaya başladığının görüldüğünü ifade eden Erdoğan, ''Trabzon halkımızın huzuru için, Trabzon şehrimizin üzerine sıçratılmaya çalışılan bir kara lekenin ortadan kaldırılması için burada müfettişlerin yapmakta olduğu çalışmanın sağlıklı bir şekilde yürümesi lazım. Onun için bu adım atılmıştır. Bu adım, daha farklı yerlere sıçrayabilir. Onu da söyleyeyim. Bu konuyla ilgili çalışmalar sürecektir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız